Däck

Vi byter dina däck smidigt och effektivt med största fokus på kundnöjdhet. Alla kunder som lämnar vår verkstad ska vara nöjda, det är vårt mål. Vi erbjuder däck från Nokian, Bridgestone, Michelin, Firestone, Kumho, Milestone, Trelleborg och Boss. Vid behov så ordnar vi även de flesta andra förekommande fabrikat på svenska marknaden.

Nokian

Nokian Tyres tillverkar vinterdäck, sommardäck, SUV-däck, däck för skogsmaskiner och skogstraktorer, däck för lastbilar, bussar och industrimaskiner. Produkterna utvecklas med speciellt avseende för nordiska förhållanden.

Bridgestone

Bridgestone är världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter. Filosofin är att göra människors liv säkrare genom att erbjuda högsta kvalitet i produkter, service och teknologi.

Firestone

Firestone är en amerikansk däcktillverkare som grundades i Ohio, USA, 1900. Firestone ingår idag i Bridgestone, se ovan.

Michelin

Michelin har som mål att förenkla och förbättra resande och transport av varor och människor. Michelins mission är att bedriva varje del av sin verksamhet på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, även ur miljösynpunkt.

Kumho

Kumho är idag ett av världens största däckmärken. Med en historik som går tillbaka 50 år i tiden är de en etablerad spelare på den internationella däckmarknaden.

Milestone

Milestone Tire Canada Corp Bildades i Toronto i Kanada 2009. Tillverkningen är baserad i Asien och fokuserar på kvalitetsdäck med breda användningsområden.

Trelleborg

Trelleborg Wheel Systems är en global leverantör av däck och kompletta hjulsystem för skogs- och lantbruksmaskiner, gaffeltruckar och annan utrustning för material- och godshantering.

Boss

Colmec-gruppen är ett distributionsföretag inom däckbranschen med försäljning till Sverige, Polen, Norge, Finland, Danmark och Island. Colmec-gruppen har egen produktion av regummerade däck enligt BOSS-konceptet, med egna fabriker och egna lager i Norrköping och i Rudno, söder om Gdansk i Polen.

Däckhotell

Förvara dina däck på vårt däckhotell! Visst är det smidigt att ha däcken på plats när det är dags för byte? Hos oss på Däckcenter i Kalmar kan du med trygghet förvara dina däck, på rätt sätt och i rätt temperatur.

Däckjour

Har du fått punktering? Vi på Däckcenter i Kalmar är måna om våra kunder och vi vet vad det där lilla extra kan betyda. Däckcenter i Kalmar erbjuder däckjour 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan! Vi lagar din punktering på plats i Kalmar med omnejd. Vänd dig till oss för snabb och smidig service när du har fått punktering

Mikael Håkansson 070-491 85 86
Rune Petersson 073-832 92 10